Η Ιδέα

Στην καρδιά της πόλης μας, ένα μοντέρνο εστιατόριο έχει ανοίξει τις πόρτες του για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Το ΚονΚαΣε συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με ένα μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον, δημιουργώντας μια απόλυτα μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες μας.

Καθώς περνάτε την είσοδο, τα αρώµατα από τη φρεσκάδα των ελληνικών µυρωδικών και του σπιτικού ψωµιού θα σας αιχµαλωτίσουν. Ο χώρος σχεδιάστηκε µε πηγή έµπνευσης την κουλτούρα της ελληνικής παραδοσιακής ταβέρνας, στην οποία προσθέσαµε την δική µας µοντέρνα πινελιά. Οι τοίχοι, όλοι µε διαφορετικές τεχνοτροπίες, διακοσµηµένοι µε ολοζώντανα φυτά στην αυλή και αντικείµενα από το παρελθόν στον εσωτερικό χώρο, ενώ τα καρό κόκκινα τραπεζοµάντιλα πάνω στα τραπέζια δηµιουργούν µια ατµόσφαιρα που θυµίζει ζεστά σπιτικά της δεκαετίας του 70’.

Η ιδέα µας ήταν να αγκαλιάσουµε την διασκέδαση σας µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για αυτόν τον λόγο σχεδιάσαµε ένα ξεχωριστό σηµείο µέσα στο κτήριο το οποίο θυµίζει µπαρ από ελληνική ταινία και προσφέρει αλκοολούχα ποτά και αφεψήµατα. Ο κεντρικός πάγκος του µπαρ είναι κατασκευασµένος από φυσικό ξύλο, προσθέτοντας ζεστασιά και φυσικότητα στον χώρο, ενώ προσθέσαµε πινελιές από παλιά διακοσµητικά στοιχεία που συνάδουν µε το ύφος του εστιατορίου µας.

Η Ιδέα του ΚονΚαΣέ αποτυπώθηκε μέσα στον χώρο με την αισθητική και το σχέδιο του αρχιτέκτονα Νίκου Γυλού, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για το όμορφο αποτέλεσμα.