Γαστρονομία





Η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή για την ποικιλία των γεύσεων και των αρωµάτων της, καθώς και για την πολυπλοκότητα των συνταγών της.

Ʃτο εστιατόριο ΚονΚαƩέ, η φιλοσοφία πίσω από την κουζίνα µας είναι να “πειραµατίζεται” µε τις παραδοσιακές Ελληνικές γεύσεις χρησιµοποιώντας µοντέρνες τεχνικές για την δηµιουργία των πιάτων που όλοι εσείς απολαµβάνετε. Φυσικά δεν σταµατάµε εκεί αφού σχεδόν καθηµερινά εµπλουτίζουµε το µενού µε πιάτα ηµέρας από διάφορες κουζίνες και κουλτούρες του κόσµου.

Η οµάδα της κουζίνας του ΚονΚαƩέ δίνει έµφαση στην επιλογή των υλικών και στην ποιότητα τους, χρησιµοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα που µπορούν να βρουν στην αγορά.

Το εστιατόριο επικεντρώνεται σε αγνά, ολόφρεσκα και ως επι το πλείστον τοπικα προιοντα.


Η φιλοσοφία του ΚονΚαƩέ είναι να δηµιουργεί εκπληκτικές γεύσεις που συνδυάζουν την παράδοση µε την καινοτοµία.
Εµπνευστής της κουζίνας και του menu του ΚονΚαƩέ είναι ο executive chef Αλέξανδρος Κυρτσαλίδης.